Farfalle tricolore met tomatensaus en burrata
Bereidingstijd: 30 minuten
Hoeveelheid: 2 personen
Even een snel een pastagerecht op tafel en het ziet er ook nog mooi uit!
Ingrediënten
- 250 g farfalle tricolore van Divella
- 1 rode uien
- 1 teen knoflook
- 2 eetlepels zongedroogde tomaten
- scheutje olijfolie extra vergine
- 1 blik San Marzano tomaten (bijvoorbeeld Strianese)
- 1 bol Burrata
- versgemalen himalayazout en roze peper met citroen van La Drogheria
- naar smaak vers geraspte grana padano
- handvol Griekse basilicum
Stap 1.
Breng water aan de kook en kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet af. Snipper ondertussen de ui en knoflook. Snijd de zongedroogde tomaten in stukken.
Stap 2.
Verhit in een hapjespan de olijfolie en fruit de ui en knoflook. Voeg daarna de San Marzano tomaten toe en breng aan de kook.
Stap 3.
Voeg de zongedroogde tomaten toe aan de saus en verwarm het geheel goed door. Vermeng de saus met de pasta.
Stap 4.
Schep in een mooie schaal de farfalle tricolore van Divella en doe in het midden een bol Burrata. Maal er roze peper met citroen overheen en garneer het geheel met Griekse basilicum (of gewone Basilicum)
Buon appetito!