INGREDIËNTEN
datterino tomatenpulp 70%, water, tomatenconcentraat 9%, ui, extra vergine olijfolie 1,5%, zout, Siciliaanse oregano 0,1%.
Herkomst van de tomaat: Italië
ALLERGENEN
–
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM
Energie: 240 kJ/ 57 kcal
vet: 1,7 g
waarvan verzadigd: 0,3 g
Koolhydraten 7,3 g
waarvan suikers 5,9 g
Voedingsvezel: 2,4 g
Eiwitten: 2,0 g
Zout: 0,650 g
DISCLAIMER
De product- en allergeneninformatie kan afwijken door een receptuurwijziging van de producent. Controleer voor gebruik altijd het productetiket op belangrijke informatie.
INGREDIENTI
Passata di pomodoro datterino 70%, acqua, concentrato di pomodoro 9%, cipolla, olio extra vergine di oliva 1,5%, sale, origano di Sicilia 0,1%.
Origine del pomodoro: Italia
ALLERGENI
–
VALORI NUTRIZIONALI MEDI PER 100 GRAM
Energia: 240 kJ/ 57 kcal
Grassi: 1,7 g
-di cui acidi grassi saturi: 0,3 g
Carboidrati: 7,3 g
-di cui zuccheri: 5,9 g
Fibre: 2,4 g
Proteine: 2,0 g
Sale: 0,650 g