INGREDIËNTEN
WALNOTEN uit de biologische landbouw
ALLERGENEN
Bevat: walnoten
Kan bevatten: sporen van andere noten en pinda’s
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM
Energie: 2844 kJ/ 689 kcal
Vetten: 65,0 g
-waarvan verzadigd: 6,1 g
Koolhydraten: 7,0 g
waarvan suikers: 2,6 g
Voedingsvezel: 6,7 g
Eiwitten: 15,0 g
Zout: 0,0 g
Magnesium: 158 mg
Fosfor: 346 mg
Kalium: 441 mg
DISCLAIMER
De product- en allergeneninformatie kan afwijken door een receptuurwijziging van de producent. Controleer voor gebruik altijd het productetiket op belangrijke informatie.
INGREDIENTI
NOCI in guscio da agricoltura biologica
ALLERGENI
contiene: noci
può contenere: altra frutta a guscio e arachidi
VALORI NUTRIZIONALI MEDI PER 100 GRAM
Energia: 2844 nJ/ 689 kcal
Grassi: 65,0 g
-di cui acidita grassi saturi: 6,1 g
Carboidrati: 7,0 g
-di cui zuccheri: 2,6 g
Fibre: 6,7 g
Proteine: 15,0 g
Sale: 0,0 g
Magnesio: 158 mg
Fosforo: 346 g
Potassio: 441 g