Hoofdgerecht, Recepten

Tonijn met tomaten, olijven en kappertjes

Bereidingstijd: 20 minuten  

Hoeveelheid: 4 personen

Serveertip: Lekker met een frisse gemengde salade en focaccia 

Ingrediënten

4 stukken verse tonijn of 1 grote moot

3 el extra vergine olijfolie

1 teentje knoflook

10 tot 15 kerstomaten

zwarte olijven

kappertjes

gedroogde oregano

verse basilicum

zeezout en versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Stap 1.

Bestrooi de tonijn met zout en peper.

Stap 3.

Bak de olijfolie in de pan ca. 5 minuten per kant (afhankelijk van de dikte van de moot).

Stap 2.

Verhit de olijfolie in de pan en fruit de knoflook kort.

Stap 4.

Voeg de kerstomaatjes, de olijven, kappertjes en oregano toe en bak ze kort mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *