INGREDIËNTEN
Gezeefde tomaten
Herkomst tomaten: Puglia (Italië)
ALLERGENEN
–
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM
Energie: 109 kJ/ 26 kcal
Vetten: 0,0 g
-waarvan verzadigde vetzuren: 0,0 g
Koolhydraten: 3,8 g
-waarvan suikers: 3,6 g
Vezels: 1,5 g
Eiwitten: 1,3 g
Zout: 0,20 g
DISCLAIMER
De product- en allergeneninformatie kan afwijken door een receptuurwijziging van de producent. Controleer voor gebruik altijd het productetiket op belangrijke informatie.
INGREDIENTI
Passata di pomodoro
Origine pomodorini: Puglia (Italia)
ALLERGENI
–
VALORI NUTRIZIONALI MEDI PER 100 GRAM
Energia: 109 kJ/ 26 kcal
Grassi: 0,0 g
-di cui acidi grassi saturi: 0,0 g
Carboidrati: 3,8 g
-di cui zuccheri: 3,6 g
Fibre: 1,5 g
Proteine: 1,3 g
Sale: 0,20 g