Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Barilla Ditalini rigate- GLUTENVRIJ

2,39

Barilla n. 5 Spaghetti- GLUTENVRIJ

2,39

Barilla n. 73 Penne rigate- GLUTENVRIJ

2,39

Barilla n. 83 Tortiglioni – GLUTENVRIJ

2,39

Barilla n. 98 Fusilli- GLUTENVRIJ

2,39

De Cecco n. 12 Glutenvrije Spaghetti / Spaghetti senza glutine – GLUTENVRIJ

3,50

De Cecco n. 34 Glutenvrije Fusilli / Fusilli senza glutine- GLUTENVRIJ

3,50

De Cecco n. 41 Glutenvrij Penne rigate / Penne rigate senza glutine- GLUTENVRIJ

3,50

Garofalo Fusillone- GLUTENVRIJ

2,75

Garofalo Gnocco di Patate- GLUTENVRIJ

2,75

Garofalo Gnocco Sardo- GLUTENVRIJ

2,75

Garofalo Lasagne- GLUTENVRIJ

2,99

Glutenvrije pasta
Traditioneel gezien wordt pasta gemaakt van tarwekiemen. Tarwekiemen bestaan voor het grootste gedeelte uit gluten. Om deze reden kunnen mensen die geen gluten kunnen of mogen eten geen traditionele pasta’s eten. Een steeds groter aantal mensen kunnen geen gluten meer eten. Gelukkig speelt de markt steeds beter in op de behoeftes van deze mensen.

Glutenvrij dieet
Zo ook op het gebied van pasta’s. Onze pasta’s worden gemaakt op basis van maismeel en rijstmeel. Mensen met een glutenvrij dieet kunnen op deze manier ook regelmatig genieten van een bord overheerlijke glutenvrije pasta.