Dessert, Recepten

Vanille-ijs met balsamicoazijn

Bereidingstijd: 10 minuten en 15 minuten wachttijd

Hoeveelheid:  4 personen

Type schaal: ijscoupe of ondiepe kom

Ingrediënten

2 el blanke amandelen, fijngehakt

Halve liter vanilleroomijs

100 g crème fraiche

2 el aceto balsamico

1 el amaretto likeur

8 cantuccini (amandelkoekjes

Bereidingswijze

Stap 1.

Rooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan.

Stap 3.

Klop met een garde de crème fraiche, balsamicoazijn en de amaretto door het ijs.

Stap 2.

Haal het ijs uit de vriezer en laat het een beetje zacht worden. 

Stap 4.

Verdeel het ijs direct over de 4 glaasjes. 

Stap 5.

Strooi de geroosterde amandelen erover en garneer met de cantuccini. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *